Aquest estiu no et quedis a casa, gaudeix d’unes vacances plenes de tecnologia,  diversió i amics a Evasió Granollers!

El Campus Tecnològic d’Estiu 2017 ens endinsa en el món de les noves tecnologies educatives a partir de la robòtica, programació, electrònica, disseny i impressió 3D, energies renovables, enginyeria, drons…

A través de diferents activitats i reptes tecnològics s’incita a la curiositat i a l’oportunitat d'”aprendre fent” amb la pròpia experimentació real del que estem treballant.

Es crearan equips de treball per grups d’edat, tot respectant també el nivell evolutiu i l’experiència prèvia de cada participant.

Tot això aprofitant els espais exteriors per gaudir també d’activitats de lleure (cars, jocs d’aigua, Jumping Clay, festa de l’espuma…) i també d’excursions cada setmana a Water World, al Parc d’Atraccions del Tibidabo, a la platja, a les piscines d’Alfou, al parc Francesc Macià…

INSCRIPCIONS DEL 24 D’ABRIL AL 31 DE MAIG

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

QUAN?

Del 26 de juny al 4 d’agost
(tria les setmanes que vulguis!)

ON?

Evasió Granollers
C/ Corró 185 – Espai Lúdic

QUI?

 Qualsevol nen, nena o jove de 3 a 16 anys.

PREUS

Consulta els preus aquí

COM INSCRIURE’S?

Pots fer la inscripció i el pagament de manera presencial als centres d’Evasió (descarregant-te la inscripció o demanant-la als centres, amb pagament en efectiu o targeta), o bé de manera online descarregant-te la inscripció i enviant-la omplerta a inscripcions@evasio.cat. A més, també cal que portis o enviïs els documents mencionats a continuació.

En cas de triar l’opció de pagament de transferència bancària, el número de compte corrent és ES67 0081 0131 5800 0113 8119. Recorda indicar el nom de l’inscrit.

QUÈ CAL PORTAR/ENVIAR?

· Inscripció omplerta
· Còpia de la targeta sanitària
· Còpia del carnet de vacunes
· Foto tipus carnet
· Import en efectiu o targeta / Justificant transferència bancària