Evasió i Atlantis Internacional tenen un interès comú per fomentar l’aprenentatge i l’ús de les noves tecnologies a través de la robòtica educativa, amb la visió que en un futur no llunyà serà un requisit indispensable per accedir al camp laboral de les enginyeries i les ciències. És per aquest motiu que s’ha arribat a un acord per impulsar i organitzar un nou campionat de robòtica educativa a nivell estatal: la Copa Makeblock Atlantis.

La presentació s’ha realitzat durant la darrera edició del YoMo (Youth Mobile Festival Barcelona), celebrat per primera vegada durant el Mobile World Congress. Aquest esdeveniment educatiu està centrat en àrees com la ciència i la tecnologia, i té com a objectiu inspirar a milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEM en un món cada vegada més tecnològic.

Podreu trobar tota la informació sobre la Copa i com realitzar les inscripcions visitant el web www.copamakeblockatlantis.com o enviant un correu electrònic a info@copamakeblockatlantis.com per a qualsevol dubte.

Entenem que l’organització d’un campionat com la Copa Makeblock Atlantis suposa el punt culminant de la motivació dels nens, nenes i joves per aprendre i alhora conscienciar els educadors de la necessitat que comporta. Doncs perquè no fer-ho d’una manera divertida potenciant valors i aprenentatge?

Comparteix-ho! Share on Facebook9Tweet about this on Twitter4Share on Google+0Share on LinkedIn0