robot-ninot-de-neuJa gairebé som a desembre, i això és sinònim de fred i festes de Nadal!

Des d’Evasió hem preparat un seguit de casals per aquestes vacances per tots els gustos, tan tecnològics com de lleure, a Sant Celoni i a Granollers.

Als casals tecnològics a Evasió Sant Celoni i Granollers gaudirem amb el muntatge de robots i la seva programació, amb el disseny i la impressió 3D i amb l’electrònica d’una manera activa i divertida!

Al casal de Nadal a Evasió Granollers, enfocat en la cultura i les tradicions catalanes, és un mix entre tecnologia i lleure, on a més d’activitats i tallers tecnològics i espai de muntatges, hi haurà lloc per Jumping Clay, tallers de cuina i manualitats, jocs, caguem el tió,  sortida, música i moviment, cantades, visita del patge reial… i molt més!

Per últim, al casal de Nadal a l’Institut Escola La Tordera gaudirem d’activitat de lleure de tot tipus, com  jocs d’interior i d’exterior, tallers manuals, Jumping Clay, caguem el tió, sortida, taller de cuina, cantades… entre moltes altres.

Aquest Nadal no hi ha excusa per quedar-se a casa!

Vols més informació sobre horaris, dies, edats, preus…? Vols fer la inscripció de manera online? Fes clic al casal que més t’interessi:

Comparteix-ho! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0