littlebitsHola famílies!

L’estiu ja s’acaba i nosaltres comencem a escalfar motors amb un munt de novetats per aquest nou curs! Estrenem nou logo, nou web, un blog on publicarem el nostre dia a dia amb novetats i notícies del món de la tecnologia educativa… i el més important, un ampli ventall de noves activitats extraescolars tecnològiques per nens, nenes i joves des dels 3 fins als 16 anys!

Iniciació al muntatge i la programació (nivells Starter i Beginner), littleBits, Robotis Dream, Fischertechnik, Vex Robotics, Arduino Maker 3D… Una infinitat d’extraescolars de tot tipus per estimular l’interès dels joves per l’enginyeria, la ciència, les matemàtiques i la tecnologia! Podreu trobar tota la informació relativa a cada activitat al nostre web www.evasio.cat.

Recordeu que els nostres centres de formació tecnològica de Sant Celoni (Plaça de la Vila 17) i Granollers (Carrer Joan Prim 91) ja estan oberts de dilluns a divendres de 17h a 20h i dissabtes de 10h a 13h per informar-vos i realitzar les inscripcions per l’inici de les extraescolars a l’octubre.

Fins aviat tecnòlegs!

Equip d’Evasió

Comparteix-ho! Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Share on LinkedIn0